Mikrosement

Mikrosement er dekorativt, ekstremt slitesterkt materiale og bygger bare 2-3 millimeter. Det gir en vannavisende og slitesterk overflate og har dermed mange anvendelsesområder. 

Mikrosement har veldig god vedheft  og kan brukes på de fleste bærende og faste underlag.

Vi kan:

  1. Reparere betong som har blitt skadet
  2. Gi slitt eller stygg betong sitt opprinnelige uttrykk 
  3. Skape et betonguttrykk på eksisterende vegger, tak eller gulv

Siden mikrosement kan legges i et ubegrenset antall farger, gir det deg muligheten til å skape nøyaktig det uttrykket du er ute etter. 

Ute eller inne

De siste årene har mikrosement blitt mer og mer populært på våtrom fordi det gir et tøft og originalt utseende, noe vi er helt enige i. Men uten rett kompetanse og forståelse av systemet og prosedyrene har det vist seg å oppstå problemer i ettertid. Vi har kompetansen men kan ikke konkurrere prismessig med de som «bare» skal legge på mikrosement. Gjort riktig et det en tidkrevende prosess.  Derfor tilbyr vi ikke denne tjenesten pr i dag. Prosjektering og oppbygging av nye bad bistår imidlertid vi gjerne med. 

På grunn av sine unike egenskaper kan mikrosement brukes utendørs for å gi et estetisk unikt resultat. I Europa og USA ser vi derfor at det stadig dukker opp nye bygg og prosjekter som har spennende løsninger basert på mikrosement. Terrasser, innngangspartier, svømmebasseng og plassbygde utemøbler er bare noen av anvendelsesområdene. 

Betongoverflater AS har som mål at vi i årene som kommer vil se mange spennende bruksområder og løsninger også i Norge.

Du kan kontakte vår ekspert Jesper for rådgivning.